HOW TO BUY?

Menjual baju dan barangan baru/preloved untuk baby, kanak-kanak dan dewasa..
happy shopping semua =)

CARA PEMBELIAN

1) Untuk fast reply boleh sms/whatsup ke nombor 0137233121 untuk confirmkan barang

2) Ataupun email ke gerobokpreloved@gmail.com

3) After confirmation boleh buat payment ke :

MAYBANK - 162263435131 - Rahaiza Misnon

CIMB - 01050099822523 - Rahaiza Misnon

5) After pembayaran sms/email bukti pembayaran beserta nama, kod barang, alamat dan no.telefon

4) Barang yang dijual kebanyakannya adalah barang kanak-kanak/dewasa yang terpakai..FUSSY BUYER tidak digalakkan..tapi in sya Allah dijamin semuadalam keadaan baik dan seperti yang dinyatakan

5) Booking hanya dibenarkan untuk 5hari sahaja..selepas itu jika tiada sebarang payment dibuat booking akan dibatalkan sertamerta..

"SERIOUS BUYER ONLY"

6)Postage akan dibuat pada hari Selasa dan Jumaat sahaja

Tuesday, August 20, 2013

NEW PRELOVED GRED AA

 NEW 
tak pernah pakai
Louis Vuitton GRED AA
harga beli RM150
Nak jual RM110 termasuk postage
siap dengan beg kain tu sekali






PRELOVED JELLY BUNNY SHOE


preloved jelly bunny shoes
good condition
size USA 7 (24cm)
RM20




NEW PRELOVED VINTAGE BAG

NEW
tak pernah pakai
beli di thailand
cantik!
RM35 TERMASUK POSTAGE


NEW PRELOVED JELLY BUNNY SHOE

TO LET GO
new Jelly Bunny shoe 
bau macam candy =)
Size USA 6
Beli tapi tak pernah pakai..
harga beli RM49
nak jual RM45 include postage




Friday, August 16, 2013

MINION BANK

HOT ITEMS!

MINION BANK
RM24
height : 17cm
Tabung minion yang sangat cute lagi hot sekarang ni
Boleh dijadikan tabung duit syiling atau sebagai toys/display toy
Jom jangan ketinggalan untuk kumpul koleksi minion tomei ni ;)




NEW UPDATES

JOM VISIT FB KAMI M&R LITTLE KIDS STORE UNTUK UPDATE TERKINI


Friday, June 28, 2013

NEW GADGET FOR KIDS

APPLE HOLY QURAN WITH PROJECTOR LAMP
RM35 
FREE POSTAGE
FREE BATTERY
Mengandungi :
26 Doa harian
16 Surah lazim
Bacaan dalam solat dan azan
Nasyid kanak2 dan abc song
dengan lampu projektor bentuk bulan dan bintang yang berwarna warni
pasti anak anda suka 
Seisi keluarga pun in sya ALLAH dapat manfaat sebab dengar bacaan ayat quran kan dapat pahala
Jom!
Mari terapkan amalan al-Quran dan sunnah dalam kehidupan anak2 kita sejak kecil
In sya allah 


IPAD ISLAMIC
RM35 
FREE POSTAGE
Gajet lengkap untuk anak anda..
boleh elakkan mereka menghadap ipad/tab 24hours yang mana sgt tak baik untuk mereka
Jom beli satu!

Fungsi : 
1.Belajar Kalimah Syahadah, Selawat Atas Nabi, Doa Qunut, 
2.Belajar Surah alfatihah, surah an-nas, al-falaq surah al-ikhlas dan ayat kursi.. 
3.Belajar Solat Seperti Takbiratul Ihram, Rukuk, Sujud, Tahiyyat Akhir, 2 Salam 
4.Belajar Mengenal Huruf Alif Ba ta
5.Belajar Mengenal Perkataan Bahasa Arab 
6.Belajar Mengenal Huruf ABC 
7.Belajar Perkataan Bahasa Inggeris 
8.Belajar 10 Doa Harian iaitu Doa Bangun Tidur, Doa Masuk Tandas, Doa Keluar Tandas, Doa Selepas Berwudu',Doa Makan, Doa Memakai Baju, Doa Masuk Masjid, Doa Keluar Masjid, Doa Perjalanan,Doa Melihat Org Sakit
9.Nasyid Kanak-kanak 



PM/SMS/WHATSAPP ME,
raha 0137233121


Preloved Baju Kurung Baby

Preloved Baju Kurung Baby
RM15

Saiz 6-12 months
Masih baru pakai 2x je 
Kain pun sejukkkk je
Boleh buat raya =)

PRELOVED DRESS -SOLD TO LIA ALYA

Preloved Dress LOVE
RM15

Tak pernah pakai sebab senteng to me..
sweet2 gitu..
sesuai untuk mereka yg bersaiz S
Labuh 122cm
Bahu 35cm



PRELOVED ORANGE DRESS
RM20
Kain Cotton jenis berat
Warna masih terang
Dress ala2 princess gtu sebab kembang bawah dia..
CANTIK!
S size
Labuh 128cm
Bahu 36cm