HOW TO BUY?

Menjual baju dan barangan baru/preloved untuk baby, kanak-kanak dan dewasa..
happy shopping semua =)

CARA PEMBELIAN

1) Untuk fast reply boleh sms/whatsup ke nombor 0137233121 untuk confirmkan barang

2) Ataupun email ke gerobokpreloved@gmail.com

3) After confirmation boleh buat payment ke :

MAYBANK - 162263435131 - Rahaiza Misnon

CIMB - 01050099822523 - Rahaiza Misnon

5) After pembayaran sms/email bukti pembayaran beserta nama, kod barang, alamat dan no.telefon

4) Barang yang dijual kebanyakannya adalah barang kanak-kanak/dewasa yang terpakai..FUSSY BUYER tidak digalakkan..tapi in sya Allah dijamin semuadalam keadaan baik dan seperti yang dinyatakan

5) Booking hanya dibenarkan untuk 5hari sahaja..selepas itu jika tiada sebarang payment dibuat booking akan dibatalkan sertamerta..

"SERIOUS BUYER ONLY"

6)Postage akan dibuat pada hari Selasa dan Jumaat sahaja

Tuesday, May 28, 2013

MEI 37

Long pant PIGEON
NEWwith tag
Suweeetttt sgt yg ni 
Size 0-6 months
tapi boleh fit sampai 12 months ni

RM7



MEI 36

Long pant PIGEON
NEWwith tag
Comei saangat...
Size 12-18 months
fit till 24 months

RM7
 
 

MEI 35

PIGEON t shirt
Kain lembut
size 6-12 months
tapi boleh fit sampai 18 months ni kalau badan baby tak montel sgt ;)
NEW with tag
Bersih lagi suci ;)

RM7

MEI 34

PIGEON tshirst
Kain lembut
size 6-12 months
tapi boleh fit sampai 18 months ni kalau badan baby tak montel sgt ;)
NEW with tag
Bersih lagi suci ;)

RM7

Monday, May 27, 2013

MEI 33

Overall
masih cantik boleh bawak g jalan2 lagi
warna masih terang
size 12 months
tapi small cutting ni
5-9 months dah boleh pakai

RM6


MEI 32

Jumper CARTER'S
Size 6-9 months
condition still good

RM7
 
 


MEI 31

CARTERS
size M
suit baby 5.7-7.5 kg
Ada luntur sikit kat picture elephant tu
Real color pink soft mcm picture no 2
overall still ok
boleh buat tdo malam

RM5
 
 

Sunday, May 26, 2013

ATTENTION



Assalamualaikum

Just nak inform mulai minggu depan (27/5) postage akan dilakukan pada hari SELASA dan JUMAAT sahaja atas kekangan masa saya sebagai pelajar =)
kalau ada cuti umum akan dipos pada hari berikutnya..
kecuali kalau anda nak cepat boleh consider jugak ikut kelapangan ;)

tq semua =)

Wednesday, May 22, 2013

POSTO!

Alhamdulillah

Posto dan cod untuk hari ini
sapa mau join sila buat payment before pukul 12pm eak
weekend ni nak balik kg..
so payment after 12pm hari ni saya pos hari sabtu/isnin k
tracking number nanti saya update

untuk sebarang pertanyaan dan fast response
sila whatssapp/sms saya
raha - 0137233121

Makasyeh semua...=)

MEI 30 - BOOKED FARRA

Long pants GAP
Size 12-18months

NEW tak pernah pakai
in real color cream
Kain sgt best
ala tomei2...

RM10




MEI 29 - SOLD FARRA

Baju singlet
kain lembut je
NEW tak pernah pakai
Saiz 12-24 months
Comel ni

RM7


MEI 28

Baju singlet
New
saiz 2-3tahun
comei..

RM7 


MEI 27 - SOLD ZAI

Long pants
shanteekk sgt ni..
NEW! tak pernah pakai jgk tapi dah basuh
color shocking pink 
Kain dia pun best
Saiz 6 months

RM8
 
 


MEI 26

Seluar pendek
baru tak pernah pakai tapi dah basuh
saiz 12-24months
Comei ada gambar bee gemok ;)
RM6
 

MEI 25 - SOLD ZAI

Saiz 3-6 months
comel sangat..polkadot..
NEW tapi saya basuh dah
tak pernah pakai

RM7

Tuesday, May 21, 2013

NEW!!! TUDUNG LAYER CORAK

Semua tudung adalah berkualiti
pasti puas hati..
murah lagi dari pasaran
jom beli!!

 LAYER CORAK 1
Ayu ;)
RM55 without brooch

 LAYER CORAK 2
this one cantik sangat!!
RM60 with brooch
SOLD

LAYER CORAK 3
cun tau
RM60 with brooch

LAYER CORAK4
cun tau
RM60 with brooch

LAYER CORAK 5
comel
RM60 with brooch

 Layer corak 6
Awning ngan first layer kain cowdry
cantikk sangat
RM40

 Layer corak 7
Awning ngan first layer kain cowdry
cun memikat ;)
RM40


SHAWL PRELOVED -SOLD FAZLINA

Baru pakai sekali
tapi rasa macam tak sesuai je corak ngan muka ni..hihi
GOOD CONDITION

RM6

TUDUNG LAYER 3

NEW!
cantik sangat color in real
tak pernah pakai kecuali untuk try
with brooch yg cantik

RM70



TUDUNG LAYER 2

PRELOVED
cun sangat nih
corak terkini

Harga beli RM80

LET GO FOR
RM65 with brooch
RM55 without brooch


TUDUNG LAYER 1 - BOOKED ROS

PRELOVED 
Tudung 3layer
standard size, M kot rasanya
tak labuh sgt tak pendek jugak just nice
masih cantik
Baru pakai 2-3kali je
No brooch

RM40